Alt-Fel.roTags: codul muncii

Codul muncii a împlinit 5 ani. Fiecare dintre noi ar fi putut spera, după atâta timp, că se tinde spre o stabilizare a a legislaţiei muncii, şi că în sfârşit planurile de afaceri nu se vor mai găsi sub semnul incertitudinii, în ceea ce priveşte forţa de muncă.

Aşa să fie oare?

Răspunsul ni-l dă statistica: peste 25% dintre reglementările Codului muncii nu mai au în prezent conţinutul iniţial, din 2003. Dintre cele 298 de articole din Codul muncii, aproape 70 au fost modificate sau abrogate. Dacă la aceasta adăugăm legislaţia conexă, în continuă mişcare - vom ajunge la o concluzie descurajantă: legislaţia muncii este zona cea mai lipsită de stabilitate dintre toate domeniile juridice.

Iar intrarea României în Uniunea Europeană nu a făcut decât să atragă necesitatea unor noi modificări. Comisia Europeană a lansat documentul strategic ?Modernizarea dreptului muncii pentru a răspunde provocărilor secolului XXI?, a cărui implementare în fiecare stat membru va implica o schimbarea de esenţă a legislaţiei muncii. Ne aşteaptă, aşadar - modificări mai ample, practic fără precedent.


Iată de ce există Consilier ? Codul muncii!


Pentru a vă îndruma în fiecare demers, pentru a vă sfătui în cele mai delicate probleme de resurse umane, pentru a vă familiariza cu practica dreptului muncii. Mereu actual, el suplineşte întreaga lipsă de stabilitate legislativă cu care vă confruntaţi.

Consilier ? Codul muncii nu ocoleşte problemele controversate, care nasc în practică cele mai mari neajunsuri; recomandările, sfaturile şi exemplele practice însoţesc pe fiecare pagină informaţia juridică. Sunt puse în lumină cotloanele legii, zonele de vid legislativ, reglementările cu mai multe interpretări posibile, dispoziţiile care trebuie corelate între ele şi cele care trebuie aplicate separat.

Sunt analizate în detaliu domenii dintre cele mai diverse ale raporturilor de muncă. Lună de lună abonaţii primesc noi informaţii, noi sfaturi, noi modele. Noi şi noi teme îşi vor face loc în biblioraftul lucrării. Iar daca un abonat la Consilier ? Codul muncii se confruntă cu o problemă deosebită de legislaţia muncii, nu trebuie decât să scrie sau să sune la redacţie, şi un colectiv de experţi specialişti în dreptul muncii se va strădui să-i rezolve problema rapid şi corect. Şi gratuit!

Mai multe detalii despre Consilier ? Codul muncii gasiti aici!Alt-Fel.ro © 2020