Alt-Fel.roTags: Bucuresti, impozitul pe profit, contabilitate

Pentru capitala europeana numita Bucuresti sau pentru orice oras mare, o amarata ploaie echivaleaza cu o calamitate. Toti cei care isi tineau masinile in repaus le introduc in traficul si asa supraaglomerat. Canelele se infunda, lucrarile incepute si rasincepute scuipa noroi, semafoarele sting lumina, autobuzele si troleibuzele cad in pana; in ajutorul lor sar mastodontii sovietici care le remorcheaza, politistii se ascund prin sectii, copacii isi ies din radacini si soferii din pepeni... Sa tot circulam (bine) si sa tot respectam reguli care s-ar potrivi unui cu totul alt volum de trafic si de drumuri.

Nu-i asa ca legislatia fiscal-contabila seamana mult cu traficul din Bucuresti si cu regulile de circulatie? Sa zicem ca rulati, evident cu viteza regulamentara, pe un carosabil foarte ud si va apropiati, de un semafor care arata verde. Cand ajungeti la 15 de metri de acesta, se pune galben. Daca ati frana brusc, pe carosabilul foarte ud, ati pune in pericol traficul. Caci ati derapa, ati lovi automobilele de pe alta banda, iar masina din spatele dumneavoastra care nu respecta distanta regulamentara, v-ar tampona ca doar de asta, in zilele ploioase, se umplu pana la refuz birourile de accidente usoare.

Si atunci cand vine vorba de obligatii fiscale si de respectarea acestora, fiecare dintre noi isi doreste ca totul sa fie in regula. Pentru ca si amenzile practicate pentru erorile (involuntare uneori) din inregistrarile contabile sunt imense! Omisiunile si termenele ratate - de asemenea! Asa ca nu va faceti ca ploua cand vine vorba de contabilitate! Mai bine comandati Consilier Impozitul pe profit 2009! Este singurul instrument complet de informare si consultanta specializata care raspunde acum tuturor intrebarilor. Legal, rapid si economic!

Alexandra Stanescu

Cum faci plata
impozitului pe profit / impozitului forfetar
legal, rapid si economic!Alt-Fel.ro © 2020