Alt-Fel.roTags: dan puric, teatru, passe - partout dan puric, spectacol, viata, toti cinci

"Toti cinci" este un spectacol care va fi prezentat de catre Compania "Passe - Partout Dan Puric" duminica, 10 aprilie. Realizata in scop caritabil pentru Andrei Teodoroiu, reprezentatia are semnificatia unei Sanse... La Viata.


"Prin acest spectacol, dedicat lui Andi si visurilor sale care se pot frange in orice clipa, incercam sa facem cunoscuta drama pe care o traieste acest tanar si, in masura in care putem, sa contribuim si noi la suma care trebuie adunata pentru operatia de care are nevoie", s-a precizat intr-un comunicat al instituţiei de cultura.

Cand totul ar trebui sa infloreasca in jurul sau, Andrei, la numai 25 de ani, se agata de viata care pana mai ieri era destul de generoasa. Absolvent al Politehnicii, la fel de tonic precum majoritatea celor de o varsta cu el, a cantat, a dansat, a mers cu bicicleta... Ba chiar a jucat si baschet. Pana mai ieri, cum spuneam... Acum, cu zambetul stins, Andrei isi doreste Miracolul. Care o sa-i redea Speranta. Un transplant de ficat realizat in Germania pentru un bolnav de cancer... Medici care se angajeaza sa-l ajute in crancenul razboi... Si care, cot la cot cu Andrei, incearca sa pastreze aceeasi directie. O directie care include Viata. Si Lupta pentru ea.
Evident, sunt implicati bani... Multi... Cei 150.000 de euro necesari operatiei si tratamentului de refacere nu reprezinta o gluma pentru nimeni, cu atat mai mult pentru un tanar aflat la inceput de drum. Insa... Se poate. Daca dam mana cu mana... Pentru a sprijini o actiune care ii implica pe cei care si-au pus inima si talentul la bataie: actorii trupei Pasee-Partout Dan Puric.

Astfel, duminica, la ora 19.00, Teatrul de pe Lipscani, care isi "doneaza" spectacolul "Toti cinci" infaptuirii unui vis, ne poate gazdui si pe noi, toti cei care dorim sa punem umarul la "caratul bagajelor" lui Andrei. Bagaje care contin Speranta. Sa-l ajutam deci... O putem face si prin donatii direct, si in foaierul teatrului.

Contul in lei: RO72BRDE300SV19654493000, contul in euro: RO89BRDE300SV81627453000 sau contul in dolari RO95BRDE300SV81732093000 sunt utile in acest sens. Pentru cei din strainatate, SWIFT: BRDEROBU.

Biletele pentru studenti beneficiaza de reducere, putand fi achizitionate pentru suma de 20 de lei. Celelalte, avand preturi de 25 si 30 de lei.

O suma infima, pentru un spectacol de calitate, din distributia caruia fac parte: Ana Pepine, Dana Paraschiv, Stefan Ruxanda, Paul Cimpoieru si Silviu Man. "Toti cinci" dispusi sa rezoneze cu sufletele noastre, ale celor care putem sa ne convingem cum Arta se afla in Gradina Binelui.

Manuela Tarloaica

Alt-Fel.ro © 2021