Alt-Fel.roTags: horoscop, zodii, pesti, fecioara, berbec, scorpion, leu, balanta

"Cum saruta iubitul tau in functie de zodie", "Cum face dragoste iubitul tau in functie de zodie", "Cum mangaie iubitul tau in functie de zodie", "Cum gateste iubitul tau in functie de zodie" sunt numai cateva dintre titlurile horoscopale.

De parca intre... stilurile de a face ceva banal (sau nu) si zodii ar fi vreo legatura. La fel, in fiecare zi, tabloidele anunta o... prognoza a ce i se va intampla preponderent unei anumite zodii. De exemplu:  "Balantele au tendinta de a-si tine sentimentele sub control", "Sagetatorii primesc bani" sau "Berbecii ies din somaj".
 
Sa inteleg ca, daca nu sunt Balanta, nu o sa am tendinta sa-mi tin sentimentele sub control? Sau, desi nu sunt in Sagetator si e zi de salariu, nu o sa primesc bani, iar, din registrele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca vor zbura toti Berbecii?
 
Ce legatura are zodia cu ceva? Oamenii se impart in buni (fiecare cu rautatile lui) si rai (fiecare cu mici fapte bune); frumosi sau urati (in functie de foarte relative perceptii), in binecrescuti si prostcrescuti; in harnici sau lenesi, in introvertiti si extrovertiti; ordonati si dezordonati, si asa mai departe, adica in functie de trasaturi umane general recognoscibile.
 
Ce, daca esti Balanta, nu poti sa fii la fel de dezechilibrat sau de imprastiat ca bugetul de stat? Daca esti Rac, nu poti merge inainte? Sau daca esti Leu, asta te va "impiedica" sa fii un maaare timid iar, daca te-ai nascut in Fecioara, inseamna ca esti o mimoza pudica?
 
Pentru ca tot se publica tot felul de horoscoape, asa, de amuzament, autorii (...)

Click Aici si citeste articolul intreg pe portalul www.Manager.ro.

Alt-Fel.ro © 2021