Alt-Fel.roTags: regii romaniei, ciocolata, museul peles, pralin cisnadie, regele carol, regele carol, regina maria

Premiera dulce. Grupul de firme Pralin din Cisnadie, distribuitor exclusiv al produselor Callebaut-Gourmet, va lansa pe piata tabletele de ciocolata Regii Romaniei. Produse sub licenta Muzeului National Peles, tabletele dulci au ca reprezentare grafica pe Regele Carol I, Regina Elisabeta, Regele Ferdinand si Regina Maria.

Astfel, sub chipul Regelui Carol I se va afla o minunata ciocolata neagra cu crema de portocale si coaja de portocale confiata, in vreme ce pentru Regina Elisabeta s-a ales o ciocolata cu crema de frisca si bucatele delicoase de bicuiti din zahar. Cei care doresc sa-l "deguste" pe Regele Ferdinand se vor bucura de aroma ciocolatei albe cu crema de alune si perle crocante, iar tableta Regina Maria ii va ademeni cu ciocolata fina cu lapte si perle crocante.

"Pasiunea mea pentru istorie se imbina foarte bine cu pasiunea mea pentru ciocolata. Cred ca acest nou produs pe piata din Romania este un eveniment care poate sa ajute la promovarea valorilor pe care le avem", a declarat Ing. Florin Balan, managerul grupului de firme (...)

Click Aici si citeste articolul intreg pe portalul www.Manager.ro.

Alt-Fel.ro © 2021