Alt-Fel.roTags: comunicare, relatii publice, marketing

Alaturi de Facebook, Google este cel mai dorit angajator din lume. Compania a postat anunturi de angajare pentru romani. Acestia pot aplica fie pentru biroul deschis recent la Bucuresti, fie pentru filialele companiei din Irlanda si Polonia.

Pentru biroul din Romania, gigantul tehnologic cata un specialist in comunicare si relatii publice (Communications and Public Affairs Associate). Candidatul ideal trebuie sa aiba experienta solida in domeniu, in organizatii private sau in sectorul public si pregatire academica serioasa.
 
Al doilea post disponibil pentru reprezentanta din Bucuresti este cel de Product Marketing Manager. Acesta a fost postat la sectiunea de joburi a Google inca din noiembrie anul trecut. Pentru pozitie se cer studii universitare, experienta in marketingul de produs, precum si puternice abilitati analitice.
 
Pentru biroul din Worclaw, Polonia, Google cauta studenti sau absolventi romani vorbitori de limba franceza, germana, spaniola si rusa. Jobul este cel de Online Media Associate. Se cere un dosar academic solid, preferabil in domeniile matematica, statistica, economie sau inginerie. Un post similar este disponibil si pentru filiala din Dublin. Pentru acesta se (...)

Click Aici si citeste articolul intreg pe portalul www.Manager.ro.

Alt-Fel.ro © 2021