Alt-Fel.ro


Concertul pe care Jean Michel Jarre il va sustine la Bucuresti, pe 3 iunie - un "all-in-one-show", un mix de tehnologie de ultima generatie in materie de sunet, lumini si efecte speciale -, a fost mutat de la Sala Palatului la Sala Polivalenta, informeaza organizatorii.

Din cauza productiei grandioase (echipa artistului se deplaseaza cu trei autocare nightliner si patru camioane de echipament), concertul lui Jean Michel Jarre, anuntat initial pentru Sala Palatului, va avea loc la Sala Polivalenta, pe 3 iunie, incepand cu ora 20.00, anunta organizatorii evenimentului, Fundatia Phoenix. Printre elementele de pe scena se numara un ecran de proiectie imens, cu o deschidere de 30 de metri, dificil de instalat. Pe de alta parte, se impune delimitarea unor zone de protectie pentru complicata instalatie de lasere, pirotehnie si alte efecte speciale.

Dupa un show sold out sustinut la Bucuresti in 2008 - cand biletele s-au epuizat cu o luna inainte de eveniment -, Jean Michel Jarre revine in Romania, promitand o noua productie extraordinara prin care poate sa impartaseasca publicului energia concertelor sale grandioase.

Jarre a decis sa introduca conceptul de "all-in-one-show", integrand tehnologia de ultima generatie in materie de sunet, lumini si efecte speciale, pentru un rezultat remarcabil.

Prin fuziunea sintetizatoarelor de tip analog, a tehnologiei digitale de ultima ora, a designului spectaculos de lasere si a coregrafiei speciale a luminilor, Jarre a imaginat un show ce concentreaza expresia semnaturii sale si a talentului sau de a crea evenimente unice.

Asadar, el a conceput un spectacol de productie de inalta tehnologie, special conceputa pentru sali de concert , unde publicul va putea asculta piese selectate de pe cele mai de succes albume ale artistului.

Biletele pentru concertul din 3 iunie au fost puse in vanzare marti, 23 februarie, online, pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, si in magazinele Germanos, Vodafone, Muzica, librariile Carturesti si Humanitas, precum si la Sala Palatului. Pretul acestora este de 100, 200, 300, 500 si de 700 de lei (categoria VIP).

Sursa: MEDIAFAX


Alt-Fel.ro © 2021