Alt-Fel.roTags: romania, bucuresti, capitala, Admnistratia Parcurilor, bani publici

Iata ca se poate! Opinia publica chiar este in stare sa mai exercite o oarecare influenta caci mai marii diriguitorilor capitalei s-au razgandit: nu mai cumpara 20 de ceasuri stralucitoare, cu carcase din cristal si ornamente aurite care ar fi costat trei milioane de lei.

Probabil ca nu exista bucurestean care sa nu vrea ca a tuturor romanilor prima urbe sa arate a capitala europeana, sa fie curata si cat mai frumoasa inclusiv ca urmare a impodobirii sale cu ceasuri. Prin urmare, e posibil ca multi dintre bucuresteni sa fie dezamagiti de razgandeala.

Din fericire, exista o solutie cat se poate de simpla si care este la indemana administratiei care poate impaca si capra si varza. Caci, in afara de ceasurile montate de administratie, de oficialii urbei care ne este capitala, mai exista, in Bucuresti, ceasuri atarnate deasupra... magazinelor de specialitate, magazinelor care importa si vand ceasuri. Asa este pe orice strada importanta din orice oras mare din lumea asta.

Citind aceste randuri, poate ca ii va da prin cap Admnistratiei Parcurilor sa... ia legatura cu importatorii de ceasuri. Nu cred ca vreunul dintre acestia nu s-ar bucura ca, in schimbul afisarii pe cadran a uneia dintre marcile pe care le comercializeaza, sa doneze ceasuri publice pentru infrumusetarea si... punctualizarea capitalei.

Astfel, din bugetul Primariei, nu iese, in vremuri de criza, niciun ban; bucurestenii s-ar putea mandri cu ceasuri precise si frumoase iar importatorii si-ar face publicitate. Toata lumea ar fi multumita si nu ar avea decat de castigat. Iata, nu dureaza mai mult de o secunda sa te gandesti cum sa nu toci banii publici. Asa ca... sa fie intr-un ceas bun!

Alexandra StanescuConsilier TVA: solutia unica a tuturor problemelor tale legate de calcul TVA, taxare inversa, decont TVA, TVA intracomunitar, achizitii intracomunitare, plata TVA!

263,78 lei (inclusiv TVA)
Alt-Fel.ro © 2021