Alt-Fel.roTags: tva, consilier tva, taxare inversa, calcul tva

Ce poate fi mai frumos decat sa faci sport? Fotbal, tenis, rugby, atletism, baschet, inot... Oricare este bun fie ca il faci pentru amuzament, pentru propria conditie fizica sau te-ai orientat spre performanta.

Numai ca unii sunt plictisiti clasicele sporturi asa ca s-au pus pe... inovat. In nordul Europei, se practica "sportul" care consta in caratul sotiei in carca pe o distanta de aproximativ un kilometru. In Australia, este la moda calaritul strutilor. Tot acolo, porcii sar de la trambulina in asa-numitul pig-diving. In SUA, se practica... sahul-box, partida propriu-zisa de sah durand numai patru minute, dupa care oponentii se iau la pumni, pret de 11 reprize. In Irlanda, cica s-a inventat aruncatul capacului de toaleta... 

In schimb, in Romania, tinde sa devina sport national extrem schimbarea legislatiei fiscale. Si nu ai de ales daca intri in joc sau nu. Cand este vorba despre taxare inversa, decont TVA, achizitii intracomunitare, plata TVA, calcul TVA, TVA intracomunitara, orice modificare legislativa inseamna o noua lupta. Ca sa joci si sa castigi, iti recomandam cel mai bun antrenor: Consilier TVA! Consilier TVA va spune ce, cum si cat platiti la Fisc in anul 2009. Fiti campioni in noul sport extrem!

Alexandra Stanescu

Alt-Fel.ro © 2021