Alt-Fel.roTags: o saptamana la munte, program anat, cazare munte, tarife statiuni, oferta turistica, oferta cazare

160 lei pentru 5 nopti de cazare in statiunile montane romanesti. Oferta este valabila in cadrul programului "O saptamana la munte" desfasurat de Federatia Patronatelor din Tursimul Romanesc (FPTR) si ANAT.

Aproximativ 1.900 de locuri de cazare sunt puse la dispozitia tursitilor in perioada 10 aprilie-26 iunie. Pretul unui pachet de cinci nopti variaza intre 160 lei si 360 de lei. Nu sunt incluse insa serviciile de masa. De asemenea, oferta este valabila pentru un sejur de 5 nopti, luandu-se in considerare un loc intr-o camera dubla.
Daca la un hotel de doua stele pretul sejurului este de 160 lei, pentru un hotel de trei stele acesta este de 260 lei, in timp ce pentru hotelurile de patru stele tariful creste pana la 36o lei.
"Locurile vor fi vandute tuturor categoriilor de turisti, iar solicitarile vor fi onorate in ordinea inscrierilor si in functie de numarul de locuri puse la dispozitie. Pana acum, in acest program s-au inscris 46 de societati hoteliere din zona montana si 96 de agentii de turism, care au pus la dispozitie peste 1.884 de locuri pe serie, ceea ce inseamna ca in cele 6 serii, peste 11.200 de persoane vor putea sa petreaca o saptamana la munte in conditii de tarife avantajoase", se arata intr-un comunicat al organizatorilor, citat de Jurnalul.ro.

Lacramioara Vidru

Alt-Fel.ro © 2019