Alt-Fel.roTags: cotnari, vinuri de cotnari, medalii de aur, grasa de cotnari, francusa

Producatorul de vinuri Cotnari SA din judetul Iasi a castigat trei medalii de aur la Concursul International de Vinuri de la Berlin.


Performanta a fost obtinuta la un an dupa ce Cotnari SA a luat unul dintre cele mai ravnite trofee si foarte rar acordate la astfel de competitii: Marea medalie de aur.
 
Totodata, producatorul iesean de vinuri a obtinut recent doua medalii de aur pentru un soi pur romanesc: Grasa de Cotnari, productiile anilor 1985 si 1995, precum si pentru Francusa din 2009.
 
Aceste trei premii de aur se alatura altor trei Mari medalii de aur obtinute in luna februarie la Concursul international de vinuri Chisinau (Wines & Spirits Contest).
 
Am obtinut peste 150 de medalii la diferite competitii internationale si mondiale la care am participat de-a lungul ultimilor 10 ani. Am demonstrat inca o data ca producatorii de la Cotnari SA fac ca Romania sa se afle in elita producatorilor de mari vinuri ale lumii, a declarat pentru Agerpres,Constantin Deleanu, directorul companiei Cotnari SA.
 
Deleanu spera ca si la Concursul mondial de la Bruxelles vinul de Cotnari sa fie recompensat tot cu medalii de aur.


Alt-Fel.ro © 2020