Alt-Fel.roTags: pantha rei, secunda, dansul, muzica

"Cand muzica se schimba, si dansul trebuie sa fie altul.", spune un stravechi proverb african. Este suficient sa privesti cu atentie in jurul tau pentru a ajunge la aceasta convingere: "totul curge", "Pantha rei" - cum obisnuiau sa spuna vechii eleni. Nimic nu e vreodata la fel. Tot ceea ce pare neschimbat se afla in realitate intr-o permanenta transformare.

Roca cea mai dura sufera eroziunea apei si a vantului. Anotimpurile se schimba si niciodata nu revin la fel. Celulele ze zbenguie in noi si oglinda ne arata mereu alt chip. Iar tot cea ce ne trebuie pentru a sesiza aceste modificari este o atentie generala, precum si entuziasmul de a urmari schimbarea.

Suntem adesea prea preocupati de tot felul de griji si probleme pentru a mai avea suficienta deschidere cat sa vedem ce se petrece in jurul nostru.
Intr-o dimineata, pe care o credeam a fi precum oricare alta, ne indreptam pe acelasi drum, catre acelasi punct, pentru a desfasura aceleasi activitati, cand, deodata, ceva ne-a oprit in loc si ne-a lasat muti de uimire. Am fost cu totul luati prin surprindere de faptul ca pomii au inverzit si sunt in floare.

Click Aici si citeste articolul intreg pe portalul www.Manager.ro.

Alt-Fel.ro © 2019