Alt-Fel.roTags: tora vasilescu, iubire, film, teatru

Un talent care s-a manifestat atat in teatru, cinematografie si, in ultimul timp, chiar in telenovele... Tora Vasilescu. Nascuta pe 22 martie 1951, la Tulcea.


Fara indoiala, este o actrita apreciata, iubita, a carei pasiune pentru meseria sa se manifesta de fiecare data cand imbraca haina unui personaj in care se transpune.
La festivalul de film "Laceno D`Oro" de la Avellino a obtinut premiul Placheta de aur pentru rolul din "Imposibila iubire". Iar in "Sobolanii rosii", a luat premiul pentru cel mai bun rol secundar feminin. Distinsa de trei ori cu Premiul pentru Interpretare al Uniunii Cineastilor din Romania, Tora Vasilescu nu se teme sa-si manifeste atractia fata de film, chiar daca a slujit scena teatrului cu aceeasi gratie si daruire.

O fi pentru ca este la zodia Berbecului? Iar berbecilor le place noutatea, proiectul, emotia inceputului... ?

Si daca temperamental, dupa cum spune actrita, se potriveste mai bine cu filmul, "Proba de microfon" si "Glissando" fiind doua dintre reperele care au consacrat-o, Tora Vasilescu de astazi nu se sfiieste sa joace in proaspetele telenovele cu aceeasi verva.

Click Aici si citeste articolul intreg pe portalul www.Manager.ro.

Alt-Fel.ro © 2019