Alt-Fel.roTags: apple, iphone, ipod, ipad, steve jobs, zahar

Apple stie sa faca din fiecare lansare un eveniment, o sarbatoare. Nu spune dinainte despre ce este vorba sau face sa transpire mici indicii cu privire la ce urmeaza sa mai scoata Steve Jobs din jobenul electronic.

Asta este lansarea, anuntarea produsului, iar inceperea comercializarii... nu, nu este o alta poveste, ci este exact aceeasi poveste.
 
Pasionatii de gadgeturi Apple fac cozi de sute de metri in jurul magazinelor companiei si asteapta cuminti, zile si nopti, sa fie primii care pun mana, primii care ating, primii care mangaie "noul iPod", "noul iPhone", "noul iPad". N-ai iPod, n-ai iPhone, n-ai iPad, nu existi!
 
De aceea, ca sa existe, americanii si nu numai ei, stau la cozi. Si in Romania, exista un produs pe care, daca nu-l ai, nu existi, dar nu este vorba despre ceva facut de Apple, ca, la noi, lansarile companiei americane nu au suscitat cine stie ce interes.
 
Nu s-a inghesuit nimeni la iPod si iPad, iar, in cazul iPhone, cei mai multi cumparatori au fost snobii si, cand apartii acestei categorii care are telefon de 3.300 de lei de pe care da...  "beep-uri", nu stai tu la coada, in miez de noapte, daca tot "spargi" atatia bani. Astepti pana a doua zi sa se risipeasca norisorul de pasionati veritabili si, de-abia dupa aia, sari si tu cu teancul de bani.
 
In superbul "Filantropica", la fel de superbul Dinica/dom' Puiut, textierul pentru cersetori, raspunde, la propunerea unui bastan...

Click Aici si citeste articolul intreg pe portalul www.Manager.ro.

Alt-Fel.ro © 2022