Alt-Fel.roTags: respiratie, sanatate, longevitate, energie, stres, dureri de cap, durere, hernia de disc

Mai ieri sau alaltaieri vorbeam cu prietena mea si-mi spunea ca se simte ingrozitor de apasata de starea vremii, trista ca nu mai inverzesc odata copacii, ca...

...inca-si poarta povara cojocului de iarna, ca durerile de cap persista, ca nasul ii curge din doua in doua saptamani si ca nervii ei, nu, nu sunt la pamant cum ati fi crezut, ci undeva aruncati peste sotul ei - pe care-l cunosc si este un blajin, parol! - si peste copiii ei - 2 la numar - pe care ii cunosc si pe ei dar care nu sunt chiar atat de blajini, cum ati fi crezut.

Cum sa alungi energia negativa din tine si sa te incarci cu energie pozitiva, luminoasa, stralucitoare, din Univers! Click Aici!

Imi mai spunea ca o doare spatele rau, ca are o rinita, ca noaptea ii e frig chiar daca in casa sunt 24 de grade. Ingrozitor! Imi venea sa-i plang de mila dar, din respect pentru ea si pentru ca imi este draga, am ascultat-o
doar prin tacere!

Eu, ce sa-i spun! Ar fi crezut ca fabulez daca i-as fi spus ca de vreo doi ani iubesc iarna, ei nu chiar asa ca pe dragutza primavara, dar nu ma supara nici frigul, nici zapada, nici troienele. Ce sa-i spun, ca sotul meu - care nu e un blajin! - s-a reindragostit de mine, iar copilul - 1 la numar - imi spune cel putin o data pe zi: mami, esti asa frumoasa, ca Jessie! (cine nu stie inca, Jessie este cowgirl-ita din Toy Story 3 - desen animat nominalizat la Oscar 2011). Cu mama nu m-am mai certat de un secol, nu mai am divergente politice cu nimeni, nu ma mai deranjeaza nici guvernul si sincera sa fiu nu stiu nici cine e Ministrul de Finante acum! E adevarat ca tata, fazar ii spun eu de pe la vreo 7 ani cand asa il pronuntam eu pe (...)

Click Aici si citeste articolul intreg pe portalul www.Manager.ro.

Alt-Fel.ro © 2021