Alt-Fel.roTags: peru, brazilia, trib, padure

Poze ale unui trib necunoscut au fost facute publice de organizatia Survival International, in incercarea de a-i salva pe indienii pusi in pericol de defrisarile ilegale din padurile peruviene.

Membrii lui sunt obligati sa treaca din Peru in Brazilia. Inca de anul trecut au fost descoperite dovezi ale defrisarilor ilegale, in zone protejate.

"Cei care defriseaza vor distruge acest trib. Guvernul din Peru trebuie sa-i opreasca inainte sa fie prea tarziu. Este nevoie sa le protejam teritoriul. Oamenii din aceste imagini fac parte dintr-un trib care prospera. Trebuie lasati sa faca singuri alegerile legate de viitorul lor", a spus Stephen Corry, directorul organizatiei Survival International.
 
Acestor oameni li se incalca insusi dreptul la viata, deoarece, daca se va ajunge la ei, intr-un fel sau altul, contactul va fi urmat de decese in mijlocul tribului, poate chiar de extinctia acestuia.

Organizatiile care se ocupa de protectia padurilor si a indienilor au facut un apel catre guvernul peruvian care nu s-a aratat dispus sa (...)

Click Aici si citeste articolul intreg pe portalul www.Manager.ro.

Alt-Fel.ro © 2021