Alt-Fel.roTags: walk of fame, romania, bulevardul celebritatilor, stea, cocor, piata timpului, teatrul metropolis, piersic, actor, florin piersic

"Micul Paris" nu are bulevard demn de Champs Elysees, in schimb tocmai si-a inagurat un Bulevard al celebritatilor, dupa nu mai putin celebrul Walk of Fame din Los Angeles. Proiectul a fost realizat de catre Teatrul Metropolis, alaturi de COCOR si Asociatia de Turism a Municipiului Bucuresti.

Situat in zona ultracentrala, in apropierea magazinului COCOR, Bulevardul celebritatilor va aduna luna de luna cate o noua steluta dedicata actorilor de referinta ai filmului si teatrului romanesc.

Prima stea incastrata in asfalt ii apartine lui Florin Piersic. Dupa ce in urma cu cateva zile a inagurat la Cluj un cinematograf care ii poarta numele, celebrul actorul a inaugurat ieri si prima  stea pe Bulevardul celebritatilor.

"Azi nu fac parte dintre maestri ci fac parte din cei care au o stea aici şi una Ón frunte, cineva sus acolo ma iubeste daca am ajuns in centrul Bucurestiului. De mii de ori am trecut pe drumul acesta care duce la Universitate dar nu mi-am imaginat ca intr-o zi o sa vina colegii mei aici in Piata Timpului. (...)

Click Aici si citeste articolul intreg pe portalul www.Manager.ro.

Alt-Fel.ro © 2021