Alt-Fel.roTags: suflet, iubire, dans, zambet, gheata

Intotdeauna astept sa revina, sa ma mangaie, sa-mi ravaseasca parul, sa ma incante cu atingerea ei rece, sa ma poarte spre taramuri ne-ntinate de griul din jurul nostru. Si aproape de fiecare data, ea revine.

Acum ii simt prezenta, o percep vizual ca pe ceva imaculat, alb perfect. Se asterne langa mine, imi zambeste, se joaca cu mine, imi incanta ochii cu splendoarea ei. Ma joc cu ea: ne ascundem si ne regasim ca intr-un dans nebun! Incerc sa o ating. Nu ma lasa ca mai apoi sa ma-nconjoare cu bratele ei. Ma cauta, ma gaseste, ma recunoaste si o vad cum se topeste in ochii mei!

Sufletul mi-e cuprins iarasi de iubire. Uitasem sa o iubesc, uitasem cum sa o iubesc! Dar cand am revazut-o, mi-am amintit clipele tineretii mele alaturi de ea! Era fantastica! Era splendida! Si cu splendoarea ei rece ma incalzea, totusi, de fiecare data. N-am sa-mi explic niciodata cum! Dar iata ca se intampla si acum. N-as fi crezut ca dupa ultima despartire - brusca si rece - revederea sa ma supuna iarasi unor trairi atat de (...)

Click Aici si citeste editorialul intreg pe portalul www.Manager.ro.

Alt-Fel.ro © 2021