Alt-Fel.roTags: lumanari, afaceri la cheie, ghid practic pentru confectionarea lumanarilor, confectionarea lumanarilor, afacere, afaceri

Cauti afaceri profitabile? Ei bine, esti la o... scaparatura de chibrit de una din afacerile la cheie cu profit garantat! Inspiratia in afaceri s-a cufundat in bezna? Fa lumina! Cum? Pornind de la o simpla lumanare. Suna invechit? Nici vorba!

Lucrarea Ghid practic pentru confectionarea de lumanari - din Colectia "AFACERI LA CHEIE" ACUM si pe CD, te invata pas cu pas cum sa ajungi de la o licarire la o afacere ... stralucitoare.

Ghid practic pentru confectionarea de lumanari este o publicatie unica prin structura ei completa, perfect documentata si explicit prezentata. Intr-o prezentarea noua, inedita, lucrarea este cel mai bun ghid pe care il poti avea ca sa demarezi o afacere la cheie in acest domeniu.
 
Iata beneficiile imediate dar si constante pe care le obtii odata ce ai intrat in posesia lucrarii Ghid practic pentru confectionarea de lumanari pe CD:
  • Timp economisit - prin rapiditatea cu care gasesti informatia cautata;
  • Avantajul de a avea toata informatia din peste 400 de pagini intr-un singur Compact Disc, fara sa rasfoiesti zeci de file precum in varianta tiparita a lucrarii si din cadrul brosurilor ?Cele 100 de zile ale unui intreprinzator?;
  • O economie importanta de bani ? pretul este mai redus decat cel al unei lucrari tiparite;
  • Indrumare rapida si eficienta catre informatiile practice si specializate, descrise pas cu pas in interiorul CD-ului;
  • Usurinta de a-l purta pretutindeni unde ai nevoie (acasa, la birou, in atelierul de productie a lumanarilor sau in deplasare);
  • Simtul practic generat de functionalitatea utilizarii lui;
  • Posibilitatea de a vizualiza continutul CD-ului pe orice computer cu programul Windows instalat si cu CD-ROM.
Tot ce trebuie sa faci este sa ai indrazneala sa aprinzi flacara provocarii, a curajului de a te lansa in afaceri. Mai ai nevoie de parafina sau ceara, de cateva echipamente simple si de ingredientul esential numit Ghid practic pentru confectionarea de lumanari.

O afacere la cheie care iti asigura toata documentatia de care ai nevoie pentru procesul de productie de lumanari, dar si pasii de urmat pentru startul si conducerea afacerii. Cu ele esti stapan pe situatie, stii totul exact cand trebuie si obtii profitul mult visat.

Membrii familiei ar vrea sa lucreze impreuna cu tine? Nimic mai simplu. Aceasta afacere la cheie nu presupune indelungi si obositoare instruiri! Comanda CD-ul Ghid practic pentru confectionarea de lumanari pentru a afla mai multe informatii.

Producerea lumanarilor decorative si parfumate este afacerea placuta si profitabila potrivita pentru dvs. O afacere senzationala care aduce frumusete, caldura, lumina si profit garantat!


Alt-Fel.ro © 2021