Alt-Fel.roTags: auto, toyota, toyota prius, masini, familii, tva

Toyota a prezentat la Salonul Auto de la Detroit doua noi versiuni ale hibridului Prius. Unul este destinat familiilor iar celalalt este o masina de oras.

De la debutul in 1997, modelul hibrid Prius de la Toyota s-a vandut in peste 2 milioane de unitati. De-a lungul timpului compania nu a facut modificari substantiale gamei. Acest lucru se va schimba de acum.
 
Prius V este o masina de familie cu cinci locuri, care are cu 50% mai mult spatiu pentru bagaje. "Masina s-ar putea sa fie atractiva pentru clientii care pana acum nu au luat in calcul un Prius pentru ca acesta nu avea suficient spatiu pentru o familie", a declarat Jim Colon, responsabil cu comunicarea la Toyota. Modelul va debuta pe piata in aceasta vara, scrie publicatia online Fast Company.
 
Prius c este un model de dimensiuni mai reduse, pentru oras. Deocamdata autovehiculul se afla in faza de concept. Versiunea finala va fi lansata pe piata la inceputul anului viitor. Compania nu a dat detalii despre preturile celor doua masini. Legat de Prius c, Colon a spus ca Toyota "va surprinde piata" cu (...)

Click Aici si citeste articolul intreg pe portalul www.Manager.ro.

Alt-Fel.ro © 2021