Alt-Fel.roTags: fonduri europene, resurse umane, DNA, Romania

Deputatul Varujan Pambuccian a declarat ca va sesiza DNA cu privire la neregulile inregistate la depunerea proiectelor din cadrul programului operational de resurse umane care a avut loc astazi.

Potrivit acestuia, accesul la fondurile structurale este manipulat de functionarii din cadrul autoritatii de management AM POS DRU.

Luni a avut loc o sesiune de depunere a proiectelor in cadrul POS DRU dar site-ul autoritatii de management nu a functionat, decat in intervale foarste scurte, de circa 10 minute. La cererea ministrului muncii, procesul a fost oprit pentru remedierea neregulilor.

Cu toate acestea s-a constatat ca au fost depuse 2.500 de proiecte, iar Pambuccian spune ca timpul de functionare nu ar fi pemis depunerea acestora si, prin urmare, rezulta ca au existat "gauri de securitate in sistem". Acest lucru ar arata ca a existat o complicitate cu functionarii autoritatii si ca depunerile s-au facut direct in baza de date, ocolind procedurile legale.


"Acesti functionari fac tot ce pot ca banii europeni sa nu ajunga in Romania decat cu o destinatie precisa", a spus deputatul.

Sursa: Capital


19 instrumente practice de fiscalitate
va stau la dispozitie cu preturi reduse cu pana la 65%!

Click aici!Alt-Fel.ro © 2020