Alt-Fel.roTags: balena, ecologie, comunicare, comuniune

Daca ati fi vazut recent prima pagina din San Francisco Chronicle, ati fi putut citi o poveste despre o balena cu cocoasa, femela, care s-a prins intr-un navod in forma de panza de paianjen si funii pentru crabi. Era ingreunata de o capcana de sute de kilograme, care a facut-o sa lupte pentru a ramane in viata.

Avea de asemenea, sute de metri de franghie infasurate in jurul corpului, a cozii, a torsului iar o franghie ii trecea prin gura.

Un pescar a reperat-o chiar la est de Insulele Farallon (in afara Golden Gate) si a transmis prin radio, unui grup pentru ajutorarea mediului.

In cateva ore, echipa de salvare a sosit si a stabilit ca starea ei era asa de rea, incat cu greu mai putea fi salvata. Au lucrat ore in sir cu unelte potrivite si, in cele din urma, au eliberat-o. Cand a fost libera, scafandrii spun ca ea inota in ceea ce pareau a fi cercuri de bucurie.

Apoi s-a intors la fiecare scafandru, unul cate unul, i-a inghiontit si i-a impins usurel, multumindu-le in felul acesta.

Unii au spus ca a fost experienta cea mai incredibil de frumoasa din viata lor.

Cel care i-a taiat sfoara din gura a spus ca ochii ei l-au urmarit tot timpul si ca el nu va mai fi niciodata acelasi om.

Fie ca voi si toti cei dragi voua sa fiti atat de binecuvantati si norocosi, incat sa fiti inconjurati de oameni care va vor ajuta sa va eliberati de lucrurile care va leaga.

Si fie sa cunoasteti mereu bucuria de a darui si de a primi recunostinta!


Alt-Fel.ro © 2021