Alt-Fel.ro


Studioul Experimental de Opera si Balet "Ludovic Spiess" din cadrul Operei Nationale Bucuresti, in colaborare cu UNATC - Facultatea de Teatru, Sectia Coregrafie, continua proiectul manageriat artistic de Coordonatorul Companiei de balet a Operei Nationale Bucuresti, Simona Somacescu, dedicat tinerilor coregrafi, cu o noua reprezentatie. Astfel, marti, 23 februarie, ora 17.00 va avea loc in foaierul galben al ONB spectacolul "...Before 'The End' After...", creat de Tunde Baczo, studenta la cursurile de Master in coregrafie.

Din distributie fac parte: Baczo Tunde, Paul Cimpoieru, George Albert Costea, Ioana Marchidan, Alin Constantin State, Gabriel Costin, Lari Giorgiescu, Silvian Valcu, Irina Sarbu, Sanziana Tarta, Elena Paun, Alexandra Fasola, Alexandra Salceanu, Ioan Cortea.

Muzica spectacolului este compusa de Cari Tibor, decorul a fost creat de Giorgiana Savuta, iar costumele au fost concepute de George Eszter.

Baczo Tunde a absolvit in anul 2008 Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I. L. Caragiale din Bucuresti, Sectia Coregrafie, iar in prezent este studenta la cursurile de master la sectia Coregrafie a aceleiasi Universitati.

Baczo Tunde a dansat in spectacole ca Prometheusz (Teatrul de Stat Csiky Gergely din Timisoara, in 2009, regia si coregrafia Katona Gabor), Bal, Ball (Teatrul National de Opereta din Bucuresti, in 2007, coregrafia Bozsik Yvette), 48 lati.N si 28long (Teatrul Casandra din Bucuresti, regia si coregrafia Diana Sandulescu), Dreamer's Identity, spectacol de teatru instrumental (coregrafia Florin Fieroiu si regia Sorin Damian), Barba Albastra (Teatrul Casandra, regia si coregrafia Catalina Ghiuta), Anna (la Teatrul Casandra, regia si coregrafia Elena Paun), Jocuri (Teatrul National de Opereta, regia si coregrafia Madalina Mechenici), Dear Diary (Teatrul C.I. Notarra, regia si coregrafia Oana Rasuceanu).

Sursa: Infoportal


Alt-Fel.ro © 2022