Alt-Fel.roTags: seminarii, fiscalitate, contabilitate, rentrop&straton

- editia de iarna / 8 decembrie 2009 / Crowne Plaza Bucuresti -
150 de economisti, 7 invitati speciali, confirmati, din Ministerul Finantelor Publice

Codul fiscal - Am supravietuit cu greu in 2009. Ce va fi in 2010?

Seminar organizat de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri sub patronajul Corpului Expertilor Contabili si Contabililor autorizati din Romania si Asociatia Internationala de Fiscalitate - Filiala Romania

Suntem in plina criza, de toate tipurile. O simtiti pe pielea dumneavoastra, chiar in acest moment. Criza economica, criza... gripala (A H1N1), criza politica, criza fiscala. In loc sa va ofere stabilitatea de care aveti nevoie pentru a dormi mai linistiti, Ministerul Finantelor va arunca direct in bratele haosului. Acordul cu FMI are si o fata nevazuta, precum cea a Lunii.

In cateva luni, vom incepe sa returnam banii pe care i-am cheltuit deja pe salarii si pensii. Iar in conditiile in care cresterea economica este sublima, dar lipseste cu desavarsire, banii la buget se vor strange tot din buzunarele contribuabilului. Putini cati au mai ramas. Printre ei, si dumneavoastra.

Seminarul National de Fiscalitate este evenimentul numarul 1 in peisajul fiscal romanesc inca din 1998. De peste 10 ani, participantii la acest seminar afla inaintea tuturor ce se va intampla in urmatoarele luni. Iar schimbarile sunt, si de aceasta data, dramatice! Structura unica a seminarului va permite sa intrati in contact cu cei care fac legile fiscale, dar si cu cei care le aplica.

In editia de iarna aflati tot ce se va aplica, de la 1 ianuarie 2010, in cele mai importante domenii ale vietii fiscal-contabile:

  - Impozit pe profit,
  - TVA,
  - Impozit pe salarii si venituri,
  - Proceduri fiscale,
  - Legea Contabilitatii.

  Pentru mai multe informatii accesati: www.seminarii.roAlt-Fel.ro © 2021