Alt-Fel.roTags: dorinte, lista, liliana grigore

Cand eram pustoaica, aveam anumite standarde in ceea ce priveste barbatul ideal, ca orice adolescenta. Totul era suficient de neclar in legatura cu aspectul sau comportamentul - oricum, intr-o aura romantata, bineinteles.

Ce era sigur? Trebuia neaparat sa aiba ochii albastri, sa fie un pic blond, daca se poate, si sa fie rarait. Nu stiu de ce sa fie rarait, dar de ce este mai ciudat decat sa aiba ochii albastri?!

Evident, barbatul vietii mele are niste perfecti ochi caprui si numai blond nu e. Probabil, cand ne-am cunoscut, punctul lui forte vis-s-vis de alte posibile alegeri a fost ca e foarte rarait, nu rarait!

Stiti ce e amuzant? Nu-l mai aud acum. Nu mai sesizez - spre disperarea mea - graseierea, decat daca e plecat nu stiu cate zile. Cand ne revedem, ii aud raraitul circa 2 fraze, si atat.

Iata, deci, depinde ce obiective iti fixezi. Nu totdeauna ceea ce crezi ca e minunat pentru tine, se intampla sa fie asa. Testeaza. Prinde din zbor altceva. Ai sa fii surprins, poate, sa afli ca pasul de plecare e gresit. Daca vrei o plimbare deosebita, incearca variante...

Pentru doi ochi albastri a-nnebunit chiar si calugarul din vechiul schit, de ce sa riscam...

Articol preluat din www.blogcontabil.ro . Joaca de-a cuvintele, in contul tau.


13 cu noroc!
13 Monografii pentru firmele de transport


Alt-Fel.ro © 2019