Alt-Fel.roTags: afaceri, contracte, contabilitate, financiar

Se spune ca modalitatea cea mai buna de a face bani este sa incetezi sa-i mai pierzi. Iar, in aceste vremuri tulburi, ca sa faci bani este bine sa vezi printre cate degete ti se scurg acestia si cat de repede poti inchide palma.

Daca nu are bani, statul se imprumuta de la FMI. Daca nici asa nu-i ajung banii, statul se mai imprumuta si de pe piata interna interbancara. Nici asa foamea sa de bani nu se potoleste si se va mai imprumuta si de pe pietele externe. Basca va mai mari consistent, mai exact cu 20% (!!!), birurile pe imobile si autoturisme.

Insa, firmele particulare nu au aceeasi varietate de solutii. Pentru ca pe ele nu le ajuta nimeni, pentru ca ele nu pot apela la majorari de preturi peste suportabilitatea pietei, firmelor nu le ramane decat sa faca economii. Acestea inseamna atat concedieri cat si reduceri salariale pentru angajatii care au norocul sau, mai bine zis, competenta, de a ramane; mai inseamna sa stinga un bec sau mai multe, sa printeze mai putine documente, sa dea mai putine telefoane, sa-si renegocieze chiriile.

Insa, in conditiile reducerii personalului, se impune si economia de... timp. Un exemplu de cum sa economisiti nu mai putin de 97% din timpul alocat activitatilor complementare din cadrul departamentului financiar-contabil este CD-ul  Contracte utile in Afaceri - Special pentru Contabilitate Financiar. CD-ul Contracte utile in Afaceri - Special pentru Contabilitate Financiar te ajuta sa expediezi facil toate celelalte documente specifice activitatii tale. In numai trei minute, puteti redacta si personaliza orice document financiar! Asa cum nu trebuie sa va irositi resursele financiare, nu va irositi nici timpul!

Alexandra Stanescu

Alt-Fel.ro © 2021