Alt-Fel.roTags: contracte, modele de contracte, juridice

Dupa caderea cortinei de fier, de la Praga pana la Moscova, statele din estul Europei s-au reconectat la civilizatie si la viata economica ba chiar au devenit exportatoare. Iar unul dintre primele produsele de export a fost... frumusetea.

Daca, inainte de 1990, frumoasele estice isi puteau valorifica farmecele numai pe podiumuri locale (de camine culturale) si in paginile alb-negru ale cataloagelor de moda comuniste, acum, granitele le sunt larg deschise si la fel si usile marilor case de moda din Paris, Milano si New York.

Lumea modei este plina de modele. Inalte si subtiri, blonde, brunete, mai mult sau mai putin cochete. De pe podiumuri de defilare, din pagini de reviste sau din pop-up-uri pe net, modele si fotomodele ne zambesc sau ne fac cu ochiul incerand sa ne vanda tinute de seara, lenjerie intima sau pasta de dinti.

Numai ca, exact ca in cazul perlelor rare, modelele trebuie descoperite. Asa se face ca, in vestul Europei, s-au infiintat zeci de agentii care isi trimit reprezentantii in est pentru a gasi modele cu potential. Si sa nu credeti ca agentii au o misiune usoara.

Caci, in cautarea modelelor, trebuie sa... exploreze strazi, licee, universitati, discoteci, cluburi, baruri si plaje doar-doar or descoperi o noua Claudia si o vor convinge sa semneze un contract. Iar pentru a semna un contract beton au nevoie tot de modele, mai exact de Modele de contracte si formulare juridice!

Modele de contracte si formulare juridice contine peste 450 de modele de contracte si formulare de procedura juridica, organizate pe 37 de domenii de activitate, de care are nevoie un consilier juridic in realizarea unei activitati legata de un anumit domeniu. Modele de contracte si formulare juridice: o frumusete de modele!

Alexandra Stanescu

Alt-Fel.ro © 2020