Alt-Fel.roTags: revista romana de monografii contabile, monografii contabile, monografii, contabilitate

La inceputul istoriei automobilului, siguranta in traficul dominat de carute si trasuri era inexistenta. Inventatorii erau preocupati mai mult de cum sa-si doteze modelele cu autopropulsie si cu autonomie cat mai mare. Nici chiar in anii '50, preocuparile marilor companii nu ajunsesera atat de... sofisticate.

Treptat, insa, crescand numarul celor care-si perimiteau sa cumpere si sa intretina un automobil a crescut. Traficul s-a aglomerat si, implicit, numarul de accidente grave a sarit si el din grafice. Companiile auto au constatat ca nici nu era greu sa evite unele accidente.

De exemplu, simpla mutare contactului in care se introduce cheia a scutit numeroase fracturi la nivelul membrelor inferioare sau afectarea grava a organelor din aceasta zona.

Nu a durat foarte mult si una dintre optiunile - la vremea aceea - ce putea fi regasita in automobilul comandat, a fost... centura de siguranta. O varianta mai sofisticata a acesteia a fost inventata pentru sustinerea capului pilotilor de Formula 1 dar asta este o cu totul alta poveste caci pilotii acestia se numara pe degete.

In schimb, cea mai populara masura de protectie pentru soferii de rand, ramane centura de siguranta. La fel cum Revista Romana de Monografii Contabile este centura de siguranta in contabilitate. Revista Romana de Monografii Contabile este cea mai eficienta metoda de protectie impotriva problemelor de contabilitate specifica. 100% siguranta in contabilitate cu Revista Romana de Monografii Contabile
  
Puneti-va centura de siguranta in contabilitate!

Alexandra Stanescu

Alt-Fel.ro © 2020