Alt-Fel.roTags: lumanari, afaceri cu lumanari, afaceri la cheie

Un sondaj efectuat la cererea Comisiei Europene arata ca aproximativ 35% dintre romani se tem ca-si vor pierde slujba din cauza

crizei economice, 9% au ramas deja fara loc de munca, iar peste jumatate din populatie apreciaza ca ceea ce este mai rau urmează sa vina.

Sondajul releva ca 41% dintre romanii cu varste de peste 15 ani sunt angajati, 6% au o afacere proprie, iar 53% nu lucreaza. Totodata, 28% dintre cei intervievati au o ruda sau un prieten apropiat care si-a pierdut slujba din cauza crizei financiare, 41% se te

m că partenerul de viata va fi concediat, iar 44% spun ca proprii copii vor ramane fara loc de munca.

In aceste conditii de perspective intunecate, cand nu numai ca nu se vede luminita de la capatul tunelului ci, din cauza prea densei bezne, abia se mai percepe tunelul, puteti face... lumina. Si la propriu si la figurat. Cum? Ei bine, pentru inceput cu o simpla lumanare.

Lucrarea "Ghid practic pentru confectionarea lumanarilor" va invata cum sa ajungeti de la o licarire, la o afacere cu... flama si profit. Nu va ganditi numai la iluminat sau la evenimentele religioase care ne marcheaza incepand cu botezul si cununia si terminand cu evenimente nefericite ci mai ales la din ce in ce mai cautatele lumanari decorative si parfumate.

Tineti minte! Chiar daca nu se vede luminita de la capatul tunelului, cea de la capatul lumanarii se vede sigur!

Alexandra Stanescu

Inspiratia in afaceri s-a cufundat in bezna?
Fa lumina! Cum?
Pornind de la o simpla lumanare. Suna invechit? Nici vorba!


 

Alt-Fel.ro © 2024