Alt-Fel.roTags: piscicultura, ferma piscicola, pastrav, somn, salau

Transformarea viselor in realitate nu e o problema de noroc, coeficient de inteligenta, educatie, bani sau experienta. Este pur si simplu o strategie pe care o poate invata oricine!

Primul pas:
Aflati toate detaliile unei afaceri respectate si incurajate la nivel european si mondial si aplicati stategiile care va aduc un profit de invidiat!

Pasul 2:
Investiti intr-o ferma piscicola si imprieteniti-va cu Pestisorul de Aur! Cu cat va dezvoltati mai bine ideea de afaceri, cu atat mai gras va fi contul dvs. in banca. Gras cat un somn bine-crescut!

Pasul 3:
Prindeti momentul favorabil si infiintati ferma dumneavoastra piscicola cu bani de la U.E! Afacerile piscicole sunt subventionata cu peste 240 de milioane de euro, pana in 2013!

Este o oportunitate extraordinara pentru cei cu spirit antreprenorial, sansa unica de a infiinta ferme cu cheltuieli minime.

Studiile de piata apreciaza ca potentialul de productie al bazinelor piscicole amenajate sau naturale ar putea fi dublat in conditiile cresterii exponentiale a cererii de carne de peste.

Fermele intensive si super-intensive reprezinta viitorul acvaculturii, in special datorita faptului ca se obtin cantitati foarte mari de peste pe o suprafata redusa de teren. In plus, consumul de apa este extrem de redus.

Cautati ceva care sa va ofere totul la un loc si intr-un format accesibil? Ati gasit!

Este Ferma piscicola in sistem familial – cresterea pastravului, a somnului sau a salaului.
 
Lucrarea este special conceputa pentru ca dumneavoastra sa va construiti propria afacere profitabila, fara riscuri si ezitari.

Ferma piscicola in sistem familial se adreseaza deopotriva lucratorului in piscicultura si omului de afaceri (managerului)!

Da, din cresterea de pastrav, somn sau salau puteti scoate bani „frumosi” si asta foarte rapid daca folositi experienta specialistilor nostri in piscicultura.

Retineti! Piata acvaculturii este in continua dezvoltare, iar cererea de pastrav, somn sau salau nu poate fi acoperita decat intr-o proportie foarte mica (mai putin de 50%). Acvacultura prezinta astazi perspectiva unei dezvoltari fara precedent si o baza foarte solida pentru o afacere de succes.

Va felicitam de pe acum pentru succesul repurtat in urma demararii acestei afaceri.

Aflati acum detalii despre Ferma piscicola in sistem familial!Alt-Fel.ro © 2021