Alt-Fel.roTags: tinerete, perpetuum mobile, batranete

Cum sa ai un perpetuum mobile al tineretii tale? Exersand. Exersand in fiecare zi. Exersand sa nu te lasi invins de oboseala.

Sa nu disperi ca dai cateodata cu stangu-n dreptul. Sa nu obosesti in incercarea ta continua de a uimi pe toata lumea - pe tine, mai intai si mai intai, apoi de la doamna care face curat in birouri, pana la seful cocotat in cel mai inalt scaun.

Sa ii surprinzi cu buna ta dispozitie, cu permisivitatea ta, cu eficienta si profesionalismul tau din fiecare zi. Sa nu obosesti sa fii minunat.

Sa ti se mire prietenii ca ai timp de -o bere cu ei, chiar daca vii cu un carucior de copil dupa tine. Sa stai pana tarziu in noapte chiar daca ai o sedinta scortoasa a doua zi. Sa te bucuri de magia care pluteste in aer cand impartasesti cu amicii tai vise si planuri.

E atat de frumoasa tineretea! Batranetea ne urateste. Nu pentru ca avem mai putini dinti in gura. Nu pentru ca ne micsoram ca o virgula. Nu pentru ca urcam un etaj gafaind ingrozitor, in timp ce altadata... eheeei...

Batranetea ne urateste daca permitem sa fim imbatraniti. Daca, din contra, exersam in fiecare zi sa fim tineri, atunci vom fi tonici, vom fi buni, vom fi altfel, vom fi optimsti, vom fi iubiti, vom fi fericiti pana la sfarsit.

Va multumesc,
Liliana Grigore

Somaj tehnic: ajutor in vremuri de criza
Reduceti drastic cheltuielile si pastrati-va angajatii valorosi!Alt-Fel.ro © 2021