Alt-Fel.roTags: copii, despre copii, mamici, tatici, jurnal de tatic, povesti

Liliana este o colega extraordinara si are doi copii minunati. Stie sa rada chiar daca are o problema si face haz de necaz impartasind cu voi pe BlogContabil.Ro sau in portalul Contabilul.Ro, aventurile prin care trece in fiecare zi.

Cum si-a petrecut Liliana mini-vacanta de 1 Mai? Banuiesc ca ati citit in editorialul semnat de ea pe blog.

Unul din cei doi copii s-a imbolnavit si a vomat toata noaptea... Ca sa-l mai linisteasca si sa-l vindece oarecum de starea pe care o avea - stiti ca, in vechime, povestile erau spuse pentru alungarea duhurilor rele - Liliana a inceput sa-i citeasca puiului ei din cartea de "povesti despre copii", scrisa de Florin Campeanu: "Jurnal de tatic".

Toate bune si frumoase pana dimineata, cand celalalt copil al Lilianei, Tudi, ii spune vizibil suparat mamei sale:

- Mami, sa stii ca m-ai facut sa plang azi noapte.

- De ce? N-ai putut sa dormi din cauza lui Victor?

- Ei, nuuu! Bineinteles ca nu! Sunt suparat pentru ca nu mi-ai citit si mie din cartea de povesti, ci numai lui Victooor! Te-am auzit si m-am necajit pe tine!

E drept ca se-auzisera suspine peste noapte din camera alaturata, dar bietei mamici nici nu i-a trecut prin minte motivul...

Oamenii asa-zis "maturi" au pierdut ceva... Copilaria a ramas undeva, in urma. Nu stiu nici unde si nici cand... De-aceea este minunata cartea lui Florin, pentru ca ne prinde din nou in magie...

Se vede treaba ca si puilor de om le este binevenita!

PS - Atentie! Aceasta nu este o poveste, ci trebuie luata ca atare! Sunteti cu mana pe mouse? www.jurnaldetatic.ro


Alt-Fel.ro © 2020