Alt-Fel.roTags: Codul fiscal, Codul fiscal 2008, taxe si impozite, consilier taxe si impozite, fisc

In Codul fiscal 2008 sunt prevazute peste 113 de taxe si impozite pe care companiile din Romania trebuie sa le plateasca anual la stat! Suntem tara cu cele mai multe taxe si impozite, din 181 de state analizate de Banca Mondiala in raportul anual "Doing Business 2009?.
Taxe si impozite in 2008

Taxe si impozite impozite prea multe? Prea mari?

Profita de experienta specialistilor nostri in Codul fiscal si invata sa platesti Statului, in perfecta legalitate, taxe si impozite minime. Adica exact ce si cat se cuvine, nici 1 ban in plus! Aplica strategia expertilor in taxe si impozite, cu efect economic garantat pentru buzunarul tau!

Prevederile aparute in Codul fiscal 2008 iti rapesc linistea? Birocratia iti mananca sufletul?

Zeci de modele de acte ? ultima "strigare", sfaturi privind completarea lor corecta, exemple de calcul, atentionari privind termenele de depunere la administratiile financiare iti stau acum la dispozitie. Completeaza, personalizeaza, tipareste!

Vine in control Garda Financiara ? Avand Consilierul Taxe si Impozite pentru Contabili 2008 la tine nu-ti vei mai face probleme. Invata ACUM sa eviti omisiunile sau erorile de inregistrare contabila respectand prevederile din Codul fiscal!


Mai mult in: www.fisc.ro

Alt-Fel.ro © 2019