Alt-Fel.roTags: razboi, fasia Gaza

Nimeni nu poate ignora imaginile ingrozitoare aratate in ultima vreme pe ecranele televizoarelor - imagini ce descriu suferinta si neajutorarea celor ce sufera in urma razboiului din fasia Gaza.

Din acest motiv, Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti (SSMB), organizatie nonguvernamentala , non-profit si apolitica, membra a International Federation of Medical Stundents' Associations (IFMSA), prin intermediul departamentului pentru drepturile omului, refugiati si pace (SCORP), organizeaza o campanie de sprijinire a victimelor razboiului sub sloganul "Ajuta-i sa supravietuiasca!".

Proiectul se va desfasura intre 26-30 ianuarie 2009 si are ca scop strangerea de fonduri si bunuri (paturi, haine) pentru victimele din randul populatiei civile din Gaza, oameni ce in urma razboiului au ramas fara case, hrana, apa potabila si nu pot beneficia de ingrijiri medicale datorita lipsei de resurse.

Colecta se va desfasura in incinta Facultatii de Medicina din Bucuresti, situata pe Bulevardul Eroilor Sanitari nr. 8, in fiecare zi (luni intre orele 10-16, marti si miercuri intre orele 12-16 iar joi si vineri intre orele 10-14) incepand cu data de 26.01.

Sunt bineveniti toti cei care considera ca vor sa participe cu o mica donatie la refacerea bunastarii oamenilor ce au de suferit in regiunile afectate de razboi.

Acesti oameni au nevoie de noi in aceste momente grele prin care trec, iar noi trebuie sa ne aratam solidari lor. 

Mihaela Radu - coordonator proiect Tel: 0727 342 141 mail: mickyrd@yahoo.com
Fabian Klein - Ofiter de Presa SSMB Tel: 0723 373 555
fabian.klein@ssmb.ro
http://www.ssmb.ro

Alt-Fel.ro © 2022