Alt-Fel.roTags: stiri, revista presei comentata, sanatate, sucuri

Stirea (comentariul la final):

Sucurile carbo-gazoase vandute de Coca-Cola in Marea Britanie contin pesticide cu pana la 300 de ori mai mult decat nivelul acceptat in apa de la robinet sau in cea imbuteliata, informeaza Daily Mail.

Un studiu la nivel global a descoperit ca nivelul de pesticide din sucurile de portocale si de lamaie vandute sub marca Fanta, foarte populara printre copii, este foarte mare, mai ales in Marea Britanie.

Chimicalele detectate includ carbendazim, thiabendazol, imazalil, prochloraz, malathion si iprodion. Acestea sunt aplicate, in general, fructelor, dupa ce sunt recoltate, pentru a opri dezvoltarea de ciuperci si mucegairea.

Comentariul:
Mi-am propus, ca tot e iarna, sa nu mai pun gura pe astfel de otravuri, schimbandu-le cu ceaiuri bune. Ar fi bine sa incercam cu totii. S-o luam de buna, sa ne gandim foarte serios ca e criza economica si sa ne hotaram ca nu avem bani de dat pe medicamente pentru a ne trata de bolile provocate de sucurile otravitoare pe care tot noi am dat bani!

Vreau de mult sa fac o lista, la hipermarket, cu toate produsele naturale, fara ?E?-uri, care se gasesc pe piata. Va propun sa ne ajutam reciproc sa fim mai sanatosi alimentandu-ne mai sanatos. Cunoasteti produse alimentare naturale, nedaunatoare organismului uman? Va invit sa ni le comunicati si noua. Adresa redactia@jurnalistul.ro va sta la dispozitie nonstop. Vom face o rubrica speciala - ?Alimente sanatoase?, care va contine toate recomandarile dvs.!

?Mens sana in corpore sano!?

Liviu Plesoianu

Sursa: www.jurnalistul.ro

Alt-Fel.ro © 2021