Tags: Henri Coanda, Patrick Flanagan, microcluster, Crystal Energy, apa vie
Henri Coanda. Toata lumea il cunoaste pentru inventia avionului cu reactie si a efectului Coanda . Laureat al premiului Nobel si proiectant al farfuriei zburatoare Henry Coanda a fost un visator. Un vizionar! Un deschizator de drumuri. Pe pamant, in aer si in apa...
Locuitorii acestor tinuturi au o alimentatie diferita. Singurul numitor comun: totii beau acelasi fel de apa - apa de ghetar, cu o structura total diferita fata de apa de robinet.
Renumitul savant, stabilit in ultima perioada a vietii sale la Pentagon, a crezut cu tarie ca poate gasi secretul acestei miraculoase ape si ca o poate reproduce. A colectat probe de apa din toate aceste zone si le-a analizat in laborator cu exigenta unui adevarat om de stiinta. A aprofundat structura fulgilor de nea, descoperind fenomene spectaculoase si a calatorit pretutideni pe glob in acest scop.
Tot in aceea perioada, la Pentagon, "tinut sub cheie" de la varsta frageda, de catre CIA, NASA si alte institutii cu renume fioros, ca un pretios creier, Patrick Flanagan prelua din mainile maestrului sau, Henri Coanada, secretele apei vii. Spre continuarea cercetarilor si implinirea sperantei marelui savant roman de a creea, intr-o buna zi,apa miraculoasa in laborator.
Daca nu stiti cine este Patrick Flanagan puteti afla usor. Cert este faptul ca a dovedit din start precoce (7 ani) calitati de inventator de divice-uri de mare interes pentru armata SUA si pentru alte institutii de interes national.
Increderea cu care Henri Coanda l-a creditat pe Patrick Flanagan s-a dovedit a fi intemeiata. Cercetarile marelui savant roman asupra apei Hunza au stat la baza uneia dintre descoperirile epocale: microclusterul – componenta minerala prezenta in apa vie din Tara Hunza, avand cu dimensiuni de 2000 de ori mai mica decat o globula rosie.
Dupa 30 de ani de studii si experimentari, elixirul vietii visat de Henri Coanda s-a materializat. Produsul creat de catre Flanagan - Crystal Energy – contine microclusteri si confera apei in care este pus, calitatile apei din tinutul Hunza. Este vorba chiar de acele calitati care permit apei sa ajunga sa penetreze membrana celulei, sa o hidrateze, sa o hraneasca si, in acelasi timp, sa o detoxifice – mecanismul secret al atingerii varstelor sarite de 100 de ani.
Microclusterii Flanagan sunt cei mai puternici antioxidanti din cei cunoscuti pana in prezent. Ei neutralizeaza radicalii liberi si amelioreaza caracteristicile mediului biologic care inconjoara celulele.
Acum stim de unde lua pasarea apa vie, plina de clusteri, si-l aducea la viata pe Fat-Frumos. Poate din cel mai apropiat lac glaciar? De-acolo de "unde muntii se bat cap in cap", cum spune povestea?