Alt-Fel.roTags: william shakespeare, lifting facial, zhang yiyi, bani

A fi sau a nu fi Shakespeare? Aceasta este intrebarea pe care si-a pus-o Zhang Yiyi, un scriitor chinez de succes, care intentioneaza sa treaca printr-o operatie estetica de anverugura pentru a aduce cu dramaturgul englez, William Shakespeare. Argumentul lui este ca ii va da lumii intregi ocazia sa-l "planga" pe unul dintre cei mai mari scriitori.

 

Zhang Yiyi va trece prin 10 liftinguri faciale pe parcursul a 10 luni, informeaza shanghaidaily.com. De asemenea, va trebui sa se duca la control lunar, dupa fiecare operatie, potrivit postului public de radio chinez.
 
Medicii spun ca interventiile nu vor fi extrem de dificile, deoarce Zhang are un chip sculptat, cu nasul ascutit si ochi mari, la fel ca Shakespeare. Chirurgul sef, Zheng Churong, a spus ca procedurile vor include ochii,barbia si alte parti ale fetei.
 
Zhang a luat decizia sa mearga mai departe, desi a aflat care sunt riscurile la care se supune. Toate interventiile se vor ridica la 1,2 milioane de yuani, bani pe care i-a castigat cu noua sa carte care i-a luat patru ani sa o scrie.

Click Aici si citeste articolul intreg pe portalul www.Manager.ro.

Alt-Fel.ro © 2021