Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

e-@altfel Romania
Acasa | Luni - Ziua Cuvantului | Marti - Ziua Actiunii | Miercuri - Ziua Organizarii | Joi - Ziua Armoniei | Vineri - Ziua Memoriei | Contact
 
Site afiliat Manager.ro
 



Tags: peste, studiu

Barbatii de varsta medie si inaintata, care mananca peste in fiecare zi sunt mai putin expusi in fata factorilor de risc pentru boli cardiace decat cei care mananca ocazional peste, arata un studiu recent.

Rezultatele studiului arata ca acizii grasi omega 3, continuti in special in carnea de peste gras, precum somonul, macroul si tonul alb, ar aduce beneficii pentru aparatul cardio-vascular. Studiile clinice au demonstrat ca omega-3 poate duce la reducerea trigliceridelor (un tip de grăsimi din sange).

Cercetarile anterioare au evidentiat ca si suplimentele de ulei de peşte pot ajuta la scaderea tensiunii arteriale si pot reduce riscul de deces in randul persoanelor cu boli de inima.

Sursa: Stiridebine.ro