Tags: restaurante, vinuri, bucuresti, romania, trenuri
Intre Mosilor si Foisorul de Foc, intr-o curticica care nu
te atrage la prima vedere, s-a deschis acum ceva vreme "Patio", un
mic si intim restaurant italienesc. Trebuie sa ai doar curiozitatea sa-i
pasesti pragul, fiindca odata ce-ai facut-o nu te mai induri sa pleci!
"Un zambet de om" te imtampina
la intrare si te imbie imediat cu meniul variat si savuros, la preturi fara
concurenta.
Restaurant italian cu atitudine! Vinuri variate, bucate alese si cel mai bun
Tiramisu cu fructe de padure!
Muzica napolitana in surdina te poarta pe meleagurile insoritei Italii! Te poti
duce cu o prietena sa savurezi un capucino veritabil sau seara cu prietenii, la
luminitele felinarelor din curte, sa alegi un muschi de vita cu sos din ierburi
aromate sau chiar sa faci o petrecere de aniversare de 30 - 40 persoane, restaurantul
apartinandu-ti in intregime. Va recomand acest loc"sor in stil
italienesc, pe strada Iancu Capitanu, strada din spatele Foisorului! Rezervari:
0722.600.630; www.patio.ro
***
Dragii mei, intr-o minunata curte cu flori multicolore care-ti incanta ochiul
si sufletul, intr-o superba casa veche amenajata de un priceput designer,
salasluieste restaurantul DE GUSTIBUS! Se afla pe strada Marcel Iancu. nr. 10,
in spatele Caii Mosilor. Nu va dau telefonul unde ati putea sa faceti rezervari
deoarece nu vreau sa va supun nervii la incercare!
La intrare am fost intampinata, de sub o umbreluta vesela, de un chelner nu tot
atat de vesel, ba chiar putin iritat de sosirea mea.Tragea cu foc dintr-o
tigare si savura un espresso lung! Nu a putut sa-mi dea nicio lamurire depre
ceea ce ma interesa in vederea rezervarii unei mese pentru 10 persoane! Regula
de baza a comertului nu era respectata: "Clientul nostru, stapanul
nostru!"
Am dorit sa vorbesc cu managerul, dar .... dupa cinci minute de cautari prin
curte si prin interiorul restaurantului, am primit informatia ca managerul este
in concediu. Am insistat totusi sa vorbesc cu cineva si am fost indrumata catre
un numar de mobil de pe o carte de vizita foarte aspectuoasa: managerul adjunct
- dna Gabriela Gaia - care insa nu stia nici cand vine la restaurant, nici cate
rezervari are si nici macar nu stia daca poate aranja o masa festiva pentru o
aniversare, cu tacamuri, pahare si o lumanarica!
Trist, dar adevarat. Pacat de frumusetea locului
cand este populat de astfel de oameni! Am renuntat la florile superbe,
la curtea umbrita, la designul reusit! Vorba aceea: "pe-afara e vopsit
gardul, inauntru-i leopardul!"
Ocoliti DE GUSTIBUS! Nu aveti ce degusta!
***
Sa mergi cu "trenul foamei" (asa se numeste trenul ce face legatura
intre Suceava si
In orice caz, daca alegeti sa mergeti cu trenul, ganditi-va de doua ori!
Incercati mai bine cu... bicicleta!